El MoraBanc Vivand no pot amb el líder (56-73)

El MoraBanc Vivand no ha pogut aquest diuemnge al migdia amb el V

El MoraBanc Vivand no ha pogut aquest diuemnge al migdia amb el Vic, líder del seu grup a la Lliga EBA, i ha caigut al pavelló del Prat Gran d'Escaldes-Engordany per 56 a 73.

Els catalans han dominat el primer quart, però el cinc de Xavi Luque ha reaccionat en el segon i al descans s'arribava amb un ajustat 31 a 34 a favor dels osonencs.

El Vic ha obert forat en el tercer quart, amb un parcial de 10 a 20 que posava el partit molt coll amunt per als andorrans. Al final, derrota per 17 punts de diferència per al filial del MoraBanc, que suma dues victòries en nou jornades.

Imatges cedides: MoraBanc Andorra