El MoraBanc vol aprofitar la derrota del Palència i tornar a obrir escletxa en el tram final de la LEB Or

El MoraBanc Andorra saltarà aquesta tarda de dissabte a Pomarín, la pista de l'Oviedo, després de rebre una gran notícia, la derrota del Palència. Els de Natxo Lezkano volen centrar-se en el seu equip i aconseguir una victòria que a falta de tres partits els deixaria molt a prop de l'ascens directe.

Aquest divendres el Força Lleida va gunyar al Palència per 89 a 81. La derrota dels castellans minimitza l'ensopegada del MoraBanc, ara fa set dies, contra l'Almansa. L'experiència d'aquell partit ha de servir per no perdonar i no deixar escapar un altra oportunitat. Sobre el paper sembla fàcil però equips com l'Oviedo, una victòria per sobre el descens, són molt perillosos en el context actual.

L'Andorra va guanyar 79 a 60 en el partit de la primera volta. L'exequip de Natxo Lezkano comptarà amb la baixa d'Oliver Arteaga, cinc de l'equip, a banda del capità i ànima del conjunt asturià. La seva absència podria modificar el sistema del rival i fer com assegura el tècnic tricolor "un partit de ritme alt amb molt contraatac".

Aquesta tarda de dissabte s'esperà un ple a Pomarín. Lezkano tampoc podrà comptar amb Czerapowitz i Bartolomé.

El salt inicial a dos quarts de set en directe per Andorra Televisió i andorradifusio.ad. En cas de victòria, l'Andorra es situaria dues victòries per sobre el Palència amb tres partits per disputar.

Imatge: Joan López