El Mountain Music es queda sense mundial de youtubers

www.andorradifusio.ad

Encara queda un mes i mig, però l'Andorra Mountain Music ha hagut de suspendre el Mundial Youtuber que tenia planejat pel primer dia per raons tècniques. A canvi, el que farà és ampliar el concert dels anys 90. 

La idea era clara: obrir el festival amb un campionat de Fortnite amb youtubers, que fessin de reclam per al públic jove. Tenia fins i tot reservat el macroescenari del Tarter, però l'organització l'ha hagut de suspendre per motius tècnics.

Segons diuen en un comunicat, perquè no era viable fer l'esdeveniment amb el joc de Fornite. Tampoc ho era fer-ho amb un altre joc menys conegut perquè perjudicaria el nivell d'assistència. 

En aquest punt, el que s'ha decidit és agafar el concert dels 90 de la tarda i començar-lo dues hores abans i ampliar el ventall d'artistes que acompanyaran Paco Pil a la festa Remember. La previsió és que reuneixi uns 3.500 assistents. 

El triple, 12.000, són, en canvi, els que haurien d'anar el dia 30 al concert de David Guetta, que torna amb la intenció d'esgotar les entrades. 

Informa: Redacció

Comparteix:

S'estudien noves vies per garantir les pensions Les obres de la depuradora estaran incloses en el pressupost de l'any vinent