Moya es queda lluny de la seva millor marca en la darrera cursa abans del Mundial de Doha

Pol Moya no va poder repetir les recents bones actuacions al M&ia

Pol Moya no va poder repetir les recents bones actuacions al Míting Internacional d'Atletisme disputat aquest divendres a la localitat d'Andújar, a Jaén, i es va quedar lluny de la seva millor marca en la prova dels 800 metres.

L'atleta del CAVA no va tenir bones sensacions i va acabar en desè lloc, amb un temps d'1 minut 53 segons i 34 centèsimes.

Una marca que no reflecteix el bon moment de forma de Moya, cinquè diumenge passat al Campionat d'Espanya i que fa poques setmanes aturava el cronòmetre per primera vegada per sota del minut i 47 segons.

La d'ahir va ser la seva darrera cursa abans dels Campionats del Món de Doha, que tindran lloc del 27 de setembre al 6 d'octubre.