ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Un mural per afavorir la cohesió dels infants

www.andorradifusio.ad

Una vintena de joves de la Gavernera han participat en la creació d'un mural per afavorir el treball en equip i la creativitat dels infants. L'obra, un paisatge, es pot veure en una paret d'un dels edificis Jovial.

"El projecte va sorgir per les ganes de fer un mural amb els nois", explica l'organitzadora Judit Rodrigo . Tot va començar "amb uns tallers de pintura amb la idea de fer un paisatge i una casa, com a leitmotiv dels tallers".

Fruit d'això "van sorgir moltes idees i molts elements que componien un paisatge". Aquesta va ser la idea de l'educadora i artista per motivar els joves a fer front a reptes de manera individual i conjunta.

Infants entre 10 i 16 anys han participat durant tres setmanes en aquest projecte, que busca suports per tenir continuïtat.

La precursora vol que la iniciativa vagi més enllà i no només es vegi en aquesta paret d'un edifici Jovial. I és que, "ens agradaria que aquest projecte que està funcionant bé es pogués dur a terme en altres infraestructures com el mateix centre d'acolliment o una paret que ens cedís Govern".

La llibertat per expressar-se, el respecte al company i la motivació per aconseguir un nou repte en són els beneficis.

Informa/Imatge: Joel Romero

Comparteix: