El Museu Postal i els 30 anys de l'ONCA a Canya als Museus

Els 30 anys de l'ONCA i el comiat del Museu Postal a Ordino abans

Els 30 anys de l'ONCA i el comiat del Museu Postal a Ordino abans no es mudi al digital. Són els dos grans esdeveniments del programa d'activitats que s'ha presentat fins al febrer de l'any vinent. 

Els 30 anys de l'ONCA se celebraran amb concerts a diferents monuments, els primers aquest cap de setmana, en què actuaran diferents músics de l'ONCA amb un concert especial per a la Jonca dissabte 23 de setembre. Pel que fa al Museu Postal s'ha programat un cicle per acomiadar l'equipament al desembre. 

Ruth Casabella, cap de Museus, ha explicat que esperen que tot aquells que vulguin repetir la visita ho pugui fer abans de la nova etapa del museu. Així mateix, Teresa Areny, cap de producció de l'ONCA, detalla que "dins els set concerts n'hi ha un protagonitzat per un duo de la Jonca perquè els joves del país vegin que poden arribar a una formació de cambra."

Informa: Rosa Alberch 
Imatges: Andreij Cristancho 

Comparteix:

L'EFA aposta per col·laboracions publicoprivades en temes d'interès comú pels propers quatre anys "El problema de l'habitatge d'Andorra l'ha de resoldre Andorra"