Nacho Castro debuta amb un empat al camp de l'Hércules

Nacho Castro s'ha estrenat a la banqueta del FC Andorra amb un empat a 0 gols al camp de l'Hércules. La principal novetat del tècnic asturià ha estat la incorporació de Bañuz a la porteria en el lloc de Nico Ratti. L'Andorra manté la novena plaça i trenca la ratxa de tres derrotes consecutives.

Miguel Bañuz sota els pals ha estat la principal novetat, en un onze de Nacho Castro amb alguna sorpresa més.

El porter de l'Andorra ha estat doble protagonista aturant un penal en el minut 43. Gran estirada del porter nascut a Elx.

Només començar la segona meitat, gran acció de Ruben Bover que deixa sol Musa Sidibé amb aquest u contra u que pot resoldre el porter alacantí.

L'Andorra ha jugat gairebé tota la segona meitat amb 10 homes per l'expulsió de Musa. Malgrat tenir un parell d'ensurts l'equip tricolor ha arribat més sencer als darrers, minuts tenint alguna opció d'emportar-se la victòria.

Amb aquest empat l'equip trenca la ratxa de tres derrotes consecutive, però acumula ja vuit partits sense poder guanyar.

La propera oportunitat diumenge vinent contra l'Oriola en el debut de Nacho Castro a Prada de Moles.

imatge: À Punt TV