ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Naturland confia mantenir la bona tendència de visitants també a l'hivern

www.andorradifusio.ad

Després de la bona temporada assolida tant a l'estiu com a la tardor, Naturland espera tancar l'any seguint aquesta tendència. Amb aquesta dinàmica, recuperaria el que hauria perdut el primer semestre del 2021. Així ho ha assegurat Xabier Ajona al seu pas per "Els matins de la Nacional". 

El director general ha reconegut als micròfons d'RNA que "el darrer any i mig ha estat molt intens", un període en què s'han preparat per a la tornada a la normalitat mentre es començava a desenvolupar un canvi de model. L'estiu, ha dit, ha estat "de rècord" i és  un "reflex de tota aquesta feina per a poder canviar el projecte, la marca i el producte".

Ajona ha indentificat quins eren els problemes principals: "Se centraven en la gastronomia, que és un 25% de l'experiència; la saturació de serveis com el tobotronc, que estava doblant capacitat  i provocava que molta gent fes cues de 3 i 4 hores i marxés sense haver pujat".  Un altre dels focus es trobava "en com s'oferien les activitats. Hem baixat aforaments però amb serveis per passar tot el dia".

Segons Ajona, Naturland pot diferenciar-se clarament del que ofereixen les estacions d'esquí. I és que no necessita la neu per atreure visitants, el que necessita és saber adaptar l'oferta al que ofereix l'entorn en cada moment.  "No deixa de ser oci a la muntanya, però aquí la part difícil és la diversitat d'experiències i cal personal amb perfils molt diversos. Hem de generar, no 2 o 3, sinó entre 12-15 experiències depenent de l'època".

Després d'haver tancat un estiu de rècord, la tardor ha seguit la tendència i l'any podria acabar-se en unes xifres més que òptimes.

Conscient de les crítiques que rep constantment el projecte de Naturland, Ajona ha assenyalat que aquest serà rendible i sostenible i el temps ho certificarà. Ara bé, Ajona ha afegit que disposar de més llits hotelers a la parròquia els ajudaria encara més perquè ara mateix "la manca de llits en juga en contra" perquè "és una limitació per atraure segons quins esdeveniments".

Finalment, el director general de Naturland ha reconegut que el transport per acostar públic a Naturland és encara una assignatura pendent. D'aquí que continuïn estudiant diferents possibilitats perquè sigui realitat. 

Finalment i quant al transport per arribar fins a l'estació, reconeix que "és una assignatura pendent" en la qual estan treballant analitzant diverses opcions.

Entrevista completa al director de Naturland, Xabier Ajona, a 'Els matins de la Nacional':

Informa: Montse Grau 

Comparteix: