Neix el forfet únic de país

www.andorradifusio.ad

Neix el forfet únic per a  tot el país. Es començarà a comercialitzar la propera temporada i encara hi ha aspectes per definir, com ara el preu. Aquest dimarts al mati s'ha ratificat l'acord que permetrà comercialitzar Andorra com a destinació única. 

El forfet únic per a totes les estacions ja és realitat i es començarà a comercialitzar la pròxima temporada. Pal-Arinsal s'integra a Grandvalira, fet que permetrà crear una oferta unificada de cara a l'exterior, després de l'acord que els responsables dels dominis esquiables han ratificat aquest matí.

Des del Govern asseguren que el d'avui és un acte que culmina un objectiu que tothom desitjava.

Des de les parts integrades en aquest projecte s'ha destacat que l'acord significa també tancar un vell desig del sector turístic i permetrà posicionar mundialment Andorra com una sola destinació. 

La unió dels camps de neu a través d'un forfet conjunt obligarà a redefinir algunes de les atribucions d'Ski Andorra, que passaran a ser més institucionals. 

Informa: Joan A.Sarmiento
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

Riva es reuneix amb el conseller del govern de les Illes Balears per avançar en el reconeixement dels diplomes oficials de llengua catalana ARA Andorra i Poble Andorrà uneixen forces en un nou projecte