Cap nen sense joguina

www.andorradifusio.ad

Que tots els nens i nenes tinguin una joguina aquestes festes és l'objectiu de la campanya de recollida de joguines organitzada per Ràdio i Televisió d'Andorra, que aquest any celebra la 31a edició. La iniciativa compta amb més d'una trentena de col·laboradors.

La campanya de recollida de joguines enceta l'11 de desembre la 31a edició. Enguany compta amb 33 col·laboradors, com ara Illa Carlemany, Grandvalira i MoraBanc. Aquest any es vol arribar a totes les parròquies. "Ens costava molt arribar a llocs com el Pas de la Casa, a la Massana, estava tot molt focalitzat a Andorra i Escaldes, ara anirem més lluny", reconeix l'impulsor de la campanya, Òscar Royo.  

Càritas serà el punt central de la recollida de joguines. Unes joguines no sexistes i no bèl·liques, que hauran d'estar sense embolicar. L'any passat se'n van recollir més de mil i se'n van beneficiar més de dues-centes famílies.

També es farà recollida de joguines en dos actes: al partit del MoraBanc Andorra contra el Gran Canària i a la cursa popular i solidària la Llufa, a Ordino. La campanya acabarà el 2 de gener.

Informa: Karen Gacusana
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix:

Premiat Creand Crèdit Andorrà Humor i nadal al cinema