ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Nit de balls amb l'Esbart Laurèdia en col·laboració amb la Marató de TV3

www.andorradifusio.ad
Un any més i ja en seran cinc: Sant Julià de Lòria ha preparat un seguit d´actes per col·laborar amb la Marató de TV3. Ahir a la nit l´auditori Claror va acollir la primera d´aquestes iniciatives: un espectacle a càrrec de l'Esbart Laurèdia que va estrenar una peça especial.
Sant Julià es bolca novament amb la Marató de TV 3 i durant aquest mes i el vinent ha preparat un seguit d´iniciatives destinades a recaptar diners. Uns recursos que aquest any es dedicaran a la investigació de les malalties celebrals i l´ictus. Ahir a la nit l'auditori Claror acollia el primer d'aquests actes, l'actuació de l'esbart Lauredià, que va aprofitar l'ocasió per presentar un muntatge creat especialment per a la Marató.

A banda del sorteig que tindrà lloc a la fira del vi, per recaptar fons, hi haurà iniciatives en el marc d'altres activitats organitzades pel comú, com el Canòlich Music Festival, la cursa Sant Silvestre o els Pastorets. També tindrà lloc una conferència col·loqui al voltant del tema central de la Marató i altres actes encara per determinar.

Informa: Joan Antoni Sarmiento Imatges: Jaume Sastre

Comparteix: