ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Nit de balls amb l'Esbart Laurèdia en col·laboració amb la Marató de TV3

www.andorradifusio.ad
Un any més i ja en seran cinc: Sant Julià de Lòria ha preparat un seguit d´actes per col·laborar amb la Marató de TV3. Ahir a la nit l´auditori Claror va acollir la primera d´aquestes iniciatives: un espectacle a càrrec de l'Esbart Laurèdia que va estrenar una peça especial.
Sant Julià es bolca novament amb la Marató de TV 3 i durant aquest mes i el vinent ha preparat un seguit d´iniciatives destinades a recaptar diners. Uns recursos que aquest any es dedicaran a la investigació de les malalties celebrals i l´ictus. Ahir a la nit l'auditori Claror acollia el primer d'aquests actes, l'actuació de l'esbart Lauredià, que va aprofitar l'ocasió per presentar un muntatge creat especialment per a la Marató.

A banda del sorteig que tindrà lloc a la fira del vi, per recaptar fons, hi haurà iniciatives en el marc d'altres activitats organitzades pel comú, com el Canòlich Music Festival, la cursa Sant Silvestre o els Pastorets. També tindrà lloc una conferència col·loqui al voltant del tema central de la Marató i altres actes encara per determinar.

Informa: Joan Antoni Sarmiento Imatges: Jaume Sastre

Comparteix: