ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Només 5 positius entre els més de 4.300 alumnes de primera ensenyança que s'han cribrat i 40 casos actius més en dos dies

www.andorradifusio.ad

El cribratge massiu a alumnes de primera ensenyança s'ha saldat amb cinc casos positius entre més de 4.300 proves. En aquesta segona onada de la pandèmia el nombre de casos actius és de 274, quaranta més (resultat de 46 positius i 6 recuperats) des que en la darrera actualització del Govern, divendres passat. Hi ha 4 ingressats a l'hospital, cap a l'UCI.

Les dades del cribratge als alumnes de primera ensenyança fan pensar en un retorn a l'escola dimecres amb les màximes garanties de seguretat. Dels més de 5.700 escolars que estaven convocats per passar les proves TMA i els tests d'antígen, 4.300 les han fet fins divendres, amb el resultat de cinc positius. 

L'actualització general de les dades constata que actualment hi ha 274 malalts actius, quaranta més que fa tres dies, quan el Govern va donar les darreres xifres. En total els casos sumen 1.261, amb 934 pacients recuperats. A l'hospital de Meritxell hi ha quatre persones ingressades, un el pacient de la Seu d'Urgell que va ser traslladat a planta després d'uns dies a l'UCI, on a hores d'ara no n'hi ha cap.

El ministre Jover ha indicat que el telèfon 188 per informar sobre la pandèmia ha rebut en un parell de dies prop de 240 trucades. 

Informa: Sergi Cano
Imatges: Xabier Moreira - Arxiu RTVA

Comparteix:

3.235.137.159