El nou centre d'atenció primària de Canillo estarà enllestit a finals de 2023

www.andorradifusio.ad

El nou centre d'atenció primària de Canillo estarà enllestit a final del 2023. Costarà poc més d'un milió d'euros i la primera fase durarà tres mesos i mig. 

Aquest és el projecte del nou centre d'atenció primària de Canillo. Per 349.000 euros i amb un termini de 3 mesos i mig, el comú ha aprovat l’adjudicació de la primera fase d’obres. Serà més gran, modern i adaptat a les necessitats actuals. S’ubicarà a la plaça Prat del Riu, on també és previst fer treballs de millora. El cònsol de la parròquia, Francesc Camp ha explicat que és una necessitat degut al creixement de la població de la parròquia. "Constatem un creixement de la parròquia de Canillo en població, hem crescut més d'un 25% en els darrers cinc anys. Tenim unes instal·lacions antigues i s'han d'adequar diferents espais"

Per la seva banda, la consellera d'Objectiu Comú a Canillo, Dolors Cabot ha mostrat la seva aprovació, ja que creuen que és un servei necessari que cobrirà les diferents necessitats de la població. "Nosaltres votem a favor i estem d'acord perquè serà per a tota la ciutadania de la parròquia i pels visitants que puguin necessitar el servei."

El SAAS i el Govern també destinaran partides pressupostàries al projecte, que costarà 1,2 milions d'euros i s'enllestirà a final del 2023.

Per altra banda, la minoria ha donat suport a prop d’una desena adjudicacions d’obres i serveis, així com suplements de crèdits extraordinaris. En gran part, relacionats amb millores i remodelacions de carrers.

Informa: Judith Sáez
Imatges: Andreij Cristancho

 

Comparteix:

El tió del Poblet de Nadal ha aplegat nombrosos infants L'ocupació hotelera preveu arribar al 80% d'ocupació durant les festes