El nou vial de la Massana permetrà desviar 10.000 vehicles de la parròquia, segons el director de Mobilitat, Jaume Bonell

www.andorradifusio.ad

Quan el nou vial de la Massana estigui en funcionament deu mil vehicles deixaran de passar pel nucli del poble. El director de Mobilitat també ha parlat a Ràdio Nacional dels problemes de Canillo. 

Els problemes de circulació a la Massana milloraran molt quan el nou vial estigui en funcionament. Segons els càlculs inicials del departament de Mobilitat, es podrien treure del nucli de la parròquia uns 10.000 vehicles diaris. "Penso que això, és molt important en termes de contaminació i també en valoració de qualitat de vida", afirma el director del departament de Mobilitat, Jaume Bonell.

La situació del trànsit a la parròquia massanenca és la més conflictiva. Ara bé, hi ha un altre punt que continuarà patint retencions importants els propers mesos: Canillo. "Les entrades del poble de Canillo tenen una capacitat de 800 vehicles hora i Canillo no absorbeix més de 450, aquest episodi es repetirà per Nadal i els caps de setmana d'esquí", explica Bonell.

A la parròquia canillenca, Bonell diu que la recepta és prevenció, informació i paciència, perquè les cues continuaran en dies de molta afluència.

Informa: Jordi Lorente
Imatges: Arxiu RTVA  

 

Comparteix:

Els ciberatacs ramsomware són la tendència que més preocupa per al 2023 Mina Namazi, activista: "Les dones d'Andorra poden inspirar-se en les dones de l'Iran en la lluita pels seus drets"