Nova línia a Palma, tercer vol a Madrid descartat

www.andorradifusio.ad

Nova línia regular des de l'aeroport d'Andorra-la Seu. És a Palma i s'espera que estigui operativa aquesta temporada d'hivern, raó per la qual el Govern l'ha licitada amb caràcter d'urgència. Finalment, amb Madrid, no hi haurà vol un tercer dia. 

El secretari d'Estat de Transició Energètica, Transports i Mobilitat, David Forné, ha assegurat que aquesta nova línia "tindrà dues freqüències setmanals". A més, tindrà un cost màxim de 220.000 euros.

Aquesta és una destinació que pot fer que el país rebi una gran quantitat de turistes, i segons Forné, "ja té 60.000 turistes que ens han visitat aquest 2023".

Tanmateix, el tercer vol a Madrid caurà, tot i ser una freqüència interessant per al perfil empresarial. En aquest sentit, el secretari d'estat ha indicat que dins del sector "tampoc no ens han insistit en aquesta tercera freqüència i, per tant, hem decidit, seguint les recomanacions d'Andorra Turisme, apostar per obrir nous fronts".

De moment, Palma i Madrid seran les destinacions de la infraestructura, però de cara al futur es volen obrir a nous horitzons

Obert el concurs per a l'estudi del transport urbà segregat a la vall central

Un altre projecte que comença a caminar és el del transport urbà segregat de Sant Julià a Escaldes-Engordany. El Govern obre un concurs per al seu estudi que ha de dictaminar com seria: tramvia o bé transport per cable. A més de les opcions de connexió amb la Seu d'Urgell i les valls del Nord i Orient. Es preveuran aparcaments als punts d'inici i final de recorregut per incentivar que la gent deixi el cotxe a casa. 

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Pere Besolí - Sergi Linares - Nil Forcada

Informació relacionada

Comparteix:

La setmana vinent comença la campanya de vacunació de la grip i la Covid Una seixantena de persones assisteixen a la taula rodona 'El paper de la dona en moments de conflicte'