Amb o sense bolets

www.andorradifusio.ad

Aquest any els bolets es resisteixen a sortir, però això no ha impedit que continuïn sent l'ingredient estrella de la Massana Fogons de tardor. El festival encara la seva recta final amb els ingredients de proximitat com a centre.

Arriba la tardor, i arriba, per tant, la Massana Fogons. El festival gastronòmic de la parròquia que busca potenciar la cuina local amb ingredients de proximitat i de temporada. Es comú trobar-hi molts bolets, encara que aquest any es resisteixin, i carn andorrana.

Les jornades, que duren tot l'octubre, encaren la recta final. Aquest any són 15 els establiments que hi han participat. Alguns celebren que aquesta edició s'ha acostat més gent preguntant pel menú i l'origen dels ingredients. És el cas de la Borda Eulari, que planta els seus propis ingredients, just al costat del restaurant.

El bon temps ha permès que més curiosos s'apropin als restaurants i també ha allargat la collita. Això ha donat lloc a plats com el tàrtar de remolatxa, el timbal de mongeta verda, o el pastís de formatge amb gerds.

Informa: Gerard Castillo
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix:

Bones xifres de venda de carburants al Pas de la Casa Talls de trànsit al carrer Prat de la Creu