Les obres de l'Espai Caldes estaran enllestides a final del 2023, abans del previst

www.andorradifusio.ad

La part artística de l'Espai Caldes estarà enllestida a final de l'estiu vinent i l'obra sencera a final de l'any que ve. És l'aposta del comú per revitalitzar la part alta d'Escaldes-Engordany que s'acabarà abans del previst, si no hi ha contratemps derivats de problemes en la construcció. El cost s'aproparà finalment als 5 milions d'euros.

Les obres de l'Espai Caldes, a la part alta d'Escaldes-Engordany, van començar fa uns dies i s'acabaran a final de l'any vinent, abans del previst. 

Rosa Gili i Quim Dolsa han avançat que les obres per enllestir el projecte ideat per l'artista Javier Balmasesa, amb l'aigua termal com a protagonista, escurçaran els terminis i no s'allargaran 16 mesos com s'havia anunciat. Això serà possible perquè la constructora podrà fer les intervencions previstes simultàniament i no per fases. La cònsol major d'Escaldes-Engordany afirma que "l'actuació en si de Caldes, la previsió és que sigui a finals d'estiu."

Sobre quan estarà de manera definitiva, explica que serà quan es pugui fer la pavimentació. "El que passa és que pot faltar alguna cosa en l'àmbit de la pavimentació. És a dir, de manera definitiva compteu a finals d'any, però dependrà de quin moment es pot pavimentar".

El cost de l'obra s'aproparà finalment als 5 milions d'euros i s'intentarà que afecti tan poc com sigui possible la circulació de vehicles per la part alta. L'exposició d'Eve Ariza que actualment es pot veure a l'Espai es mantindrà fins gener com era previst i després el centre cultural tancarà per poder fer les obres.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Pere Besolí
Imatges cedides pel comú d'Escaldes-Engordany     

Comparteix:

Els Encants Vintage d'Unicef arriben a la desena edició amb l'objectiu de poder finançar un ecopoble a Madagascar  S'apropa el Black Friday i el Ciber Monday: consells de la policia per evitar fraus per internet