ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Les obres del vial d'accés al CRAMEA tindran un cost d'1,5 milions d'euros

www.andorradifusio.ad

Després de molt temps encallat, aviat començaran les obres del centre residencial en altura medicoesportiu, CRAMEA, amb la construcció del vial d’accés. 

Encamp ha aprovat el projecte, que arrenca el juliol fins a l’hivern i es reprendrà quan passi la campanya d'esquí. S’ha previst una inversió d’un milió i mig d’euros, més del que s'havia pressupostat en un principi. La minoria vol que aquests diners de més estiguin ben gestionats.

Així ho ha esmentat el conseller de la minoria del comú d'Encamp David Ríos. "Hi ha una diferència de 300.000 euros que nosaltres hem demanat que es gestionin bé, de manera que aquests diners no acabin amb deute perquè és amb el que ens té acostumat la majoria".

La cònsol major d'Encamp, Laura Mas, ha destacat que aquest projecte és "molt important pel Pas de la Casa perquè consolida la destinació pel que fa als esdeveniments esportius i l'entrenament en alçada".

Paral·lelament a la construcció del vial, Mas ha esmentat que "s'està treballant tot el que són els fonaments i altres tipus de projectes constructius del mateix guanyador de la concessió".

Informa: Laura Cugat
Imatges: Desirée Sala

Comparteix: