Ocupació de Setmana Santa per sota de l'habitual

www.andorradifusio.ad

A poc per l'inici de Setmana Santa, les reserves als hotels estan per sota d'altres anys. Si es segueix el patró d'altres vegades es podria arribar al 75%. Tot i que hi ha camps de neu que obriran més enllà d'aquests dies. A partir de dimarts les previsions podrien caure a una mitjana del 30% fins a les portes de juny. 

L'any en què Setmana Santa ha estat aviat, la neu ha estat el factor incògnita. Si bé fa dies no es confiava a arribar amb mínimes condicions, les últimes precipitacions han deixat esperança. L'ocupació que fa uns dies era del 60%, era millor que altres anys. Ara se situa al 65%, per sota del 2023

"L'any passat a deu dies vista estàvem una mica per sobre i ara a tres dies vista estem per sota. Una setmana normal, no només amb els ponts, ens puja deu o dotze punts respecte les previsions. Si apliquem aquesta regla de tres estaríem al voltant del 75%. Algun any ha estat al voltant del 74 i alguns al 80%, no cal mentir".

Jordi Pujol, director Unió Hotelera

Aquest és l'últim cap de setmana de la temporada d'esquí, pròpiament dita. Dilluns s'acaba de manera oficial i a partir de dimarts molts hotels tancaran o faran parada tècnica. Per això es preparen per tornar a previsions de precari, al voltant "del 30% i contents".

D'abril a juny esperen tenir algun cap de setmana que repunti gràcies a proves esportives de gran convocatòria i esperen que la cita del Mountain Music ajudi a entrar amb bon peu a l'estiu. 

Informa: Rosa Alberch

Imatges: Ricard Tenza 

Comparteix:

Primer any per sobre de les expectatives El comú de Canillo tanca el 2023 amb un superàvit de 3,5 milions d'euros