'Solo aire', la nova exposició de Javier Balmaseda a la galeria Taranmana

www.andorradifusio.ad

'Solo aire' és el títol de la nova exposició de Javier Balmaseda a la galeria Taranmana. L'artista se suma així als actes de 'La cultura no s'atura', campanya que encara aquest mes de març la recta final.

El diccionari defineix el símbol com un signe representatiu d'un pensament o una forma de vida. Si allò que encarna desapareix, queda 'Solo aire'.

Javier Balmaseda ha volgut negar el contingut dels símbols, i ho ha fet amb la força que caracteritza el seu treball, a través de la integració del color i traços potents fets amb pintura a l'oli.

Balmaseda està acostumat a trencar motlles, i aquesta vegada també ho ha fet. Perquè que una obra estigui penjada a la paret no significa que sigui definitiva. A les parets, projectes de futur de noves instal·lacions, com una font plena de fuites d'aigua o la representació de la mort de les idees revolucionàries, buides de contingut.

Ara, el públic té l'oportunitat de gaudir de l'obra d'un artista que ha exposat en altres espais com la Biennal de Venècia o a instal·lacions a la Xina, els Estats Units o la seva Cuba natal. 'Solo aire' es podrà visitar fins al 28 de març.

Informa: Tatiana Navarro
Imatge: Arnau Teixidó

Comparteix:

L'any de pandèmia suposa un cost de més de 230 milions d'euros  "Elles #cosasdechicas", teatre i humor per trencar els clixés de gènere