Operatiu el blog de benestar digital d'Andorra Telecom

www.andorradifusio.ad

El blog de benestar digital a la web d'Andorra Telecom ja es pot consultar. La iniciativa neix arran de la necessitat de moltes famílies de tenir un espai on poder trobar informació divulgativa sobre temàtiques relacionades amb el món digital. 

Allà els usuaris hi trobaran diverses temàtiques, des de la intel·ligència artificial, delictes tecnològics, ciberassetjament, els eSports o robòtica.

El que és pretén és potenciar el bon ús de la tecnologia i incloure col·lectius com la gent gran per lluitar contra la bretxa digital o la igualtat.

El blog, de moment, es divideix en dues parts: una dedicada a l'opinió d'experts, com el director d'Unicef, Albert Mora, i de l'altra, a l'anàlisi de pel·lícules, sèries i videojocs.

Des d'Andorra Telecom volen promoure les bones pràctiques de les noves tecnologies per trobar, d'aquesta manera, un equilibri entre la tecnologia i la salut física, mental i emocional. Així ho creu la cap de comunicació d'Andorra Telecom, Inés Martí. "Hem volgut englobar en un mateix espai moltes temàtiques, totes amb el fil conductor de la tecnologia perquè les persones interessades, els professionals, inclús els nois joves, puguin trobar informació amb més profunditat".

Informa: Redacció

Comparteix:

Units per Ordino prioritza aturar el projecte Grífols Vives rep les cartes credencials de 10 nous ambaixadors