L'Ordino s'acomiada de primera divisió encaixant una golejada

Darrera jornada del play-off per la permanència amb tot decidit i sense sorpreses. L'Ordino va perdre golejat en l'últim partit a primera divisió contra l'Atlètic d'Escaldes per 5 a 0 i l'UE Santa Coloma va guanyar el Carroi per 2 a 1.

El FC Ordino va acomiadar-se de primera divisió encaixant una golejada. L'Atlètic d'Escaldes va imposar-se per 5 a 0, per tancar la temporada amb victòria.

Al minut 2, Richy aprofitava una jugada de tiralínies per fer el primer. Els ordinencs van gaudir d'opcions tan clares com aquesta, però la manca d'encert va condemnar-los.

Al 58, Gemelson ampliava la distància. Leo Urrunaga convertia el tercer, després d'una gran jugada personal al minut 79.

L'Ordino va disposar d'alguna opció més com aquest penal que va llançar el porter, però els ordinencs estaven negats de cara a porteria. A les acaballes, Sergi Suárez i Fabio Serra van certificar el 5 a 0 definitiu.

A l'altre partit de la jornada, l'UE Santa Coloma va guanyar el Carroi per 2 gols a 1.

Al minut 16, Miki del Castillo avançava els grocs des del punt de penal. Al 22, Rui Barroso signava l'empat amb una rematada al primer pal, 1 a 1. Al minut 55, Cristhian Orosa pentinava una falta servida per Jordi Rubio per posar per davant el Santa Coloma novament.

La temporada no ha acabat per a cap dels dos equips, ja que l'UE Santa Coloma jugarà la Copa Constitució i el Carroi la promoció d'ascens contra la Massana.