Ordino analitza a contra rellotge les al·legacions al POUP

www.andorradifusio.ad

La cònsol major d'Ordino reconeix que treballen a corre-cuita per poder ser a temps d'analitzar totes les al·legacions presentades al pla d'urbanisme.

Aquest ha estat el motiu, segons Maria del Mar Coma, per prorrogar sis mesos el termini de suspensió temporal de les llicències d'obres. Els terminis són exigents i la revisió del pla haurà de quedar enllestida abans del 5 de novembre per poder ser aplicada. La decisió ha rebut el suport de la minoria.

"Una feina que, si comptem amb el temps normal, no hauríem tingut prou per fer correctament les modificacions escaients. Per això, la nostra intenció ha estat ampliar aquesta suspensió per poder treballar". 

Maria del Mar Coma, cònsol major d'Ordino

"Sis mesos és imprescindible perquè, si no, l'aprovació del pla d'urbanisme que es va fer l'any passat (...) la premissa que vaig aprovar va ser precisament aquesta, suspendre les llicències per aturar la disbauxa que hi havia en aquell moment".

Enric Dolsa, conseller de la minoria a Ordino

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix:

Fomentar l'accés lliure per als gossos que ajuden a persones amb discapacitat FEDA subministra més energia sostenible que l'any passat