Oriol Martínez es guanya el bitllet per al Torneig Estatal benjamí de tennis taula de Valladolid

Oriol Martínez va acabar tercer de la categoria benjamina

Oriol Martínez va acabar tercer de la categoria benjamina en el Torneig Zonal de tennis taula que es va celebrar a Bàscara (Girona) i va aconseguir la classificació per al Torneig Estatal, que es disputarà el mes de febrer a Valladolid.

Martínez va caure en les semifinals contra Francisco Serrano, del Falcons de Sabadell, per un ajustat 3-2. Aquest resultat el va portar a jugar pel tercer lloc contra Roc Gibert, del CTT Terrassa, al qual va derrotar per 3 a 1. L'andorrà es trobarà a Valladolid amb els 48 millors jugadors benjamins d'Espanya.

Imatge: Federació Andorrana de Tennis Taula