ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Pablo Milanés, Dulce Pontes i Kiko Veneno, plats forts de la Temporada 2020 de l'Auditori

www.andorradifusio.ad

La Temporada 2020 de l'Auditori Nacional presenta una desena de propostes amb un marcat protagonisme iberoamericà, en què destaquen com a caps de cartell Dulce Pontes, Pablo Milanés i Kiko Veneno. Madretomasa i Jordi Botey seran la representació andorrana.

Dulce Pontes és una de les veus més reconegudes de la música portuguesa i serà l'encarregada d'obrir la Temporada de l'Auditori el 10 de gener.

Serà un dels plats forts, amb el cubà Pablo Milanés, que arribarà el 28 de febrer amb la gira Esencia, que presenta un format íntim en el qual la guitarra torna a tenir protagonisme. La coincidència amb la Cimera Iberoamericana ha afavorit que els autors d'aquesta procedència guanyin presència.

L'altre cap de cartell de la temporada serà Kiko Veneno, que tancarà el cicle el 18 de juny.

Artistes com la mexicana Lila Downs, la brasilera Bebel Gilberto i el cantautor espanyol El Kanka s'inscriuen dins el marcat matís iberoamericà del cicle. Només l'alemanya Ute Lemper, que homenatja Marlene Dietrich se sortiria del patró.

Públic infantil i artistes del país

La temporada també té una picada d'ull al públic infantil amb la participació el 25 d'abril d'El Pot Petit, amb funcions plenes de música, titelles i personatges divertits.

La música nacional estarà representada amb dos espectacles. Madretomasa, que estrenarà nou disc l'1 de febrer, convidarà els músics que ja no són a la banda en un concert que també vol ser un homenatge als seus 10 anys de trajectòria.

I Jordi Botey, amb l'espectacle 'Oh, benvinguts autors', el dia de Sant Jordi vol "parlar de música d'autor en el dia del llibre amb un repertori des de l'any 74 fins a l'actualitat".

La Temporada 2020 tindrà un pressupost de 164.000 euros, un 20% més que l'any passat. Els preus oscil·laran entre 5 i 20 euros i no hi haurà abonaments. L'anterior edició es van vendre de mitjana un 85% de les entrades.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Jordi Seabra   

 

Comparteix:

3.219.167.194