Pacte de penes de 3 a 5 anys de presó per a uns traficants de droga a menors

www.andorradifusio.ad

Penes de 3 a 5 anys de presó per a sis acusats de tràfic de drogues en l'operació Estella. És el pacte al qual han arribat les defenses i la fiscalia. A un dels processats se li van trobar 2,1 quilos de marihuana al seu pis. Bona part dels estupefaents, marihuana i haixix, es va vendre a menors.

Aquest dijous es coneixerà la sentència del judici de l'operació Estella que s'ha celebrat aquest matí. Si no hi ha cap circumstància imprevista els sis acusats de tràfic d'estupefaents sortiran de la presó ja que es considera suficient el temps que han estat preventivament a la Comella. Alguns porten a la presó des de febrer del 2021. Això ha estat possible per un acord al qual han arribat la fiscalia i les defenses pel qual els processats accepten complir penes de 3 a 5 anys i que el temps de presó efectiu sigui el que ja hi han passat. Els dos processats que residien a la Seu d'Urgell, a més, seran expulsats del Principat i no podran tornar en 5 anys.

Al febrer de fa dos anys la policia va detectar un grup que es dedicava a introduir haixix i marihuana des de la Seu d'Urgell i la venia, en bona part, a menors. Es va fer una investigació i es va escorcollar el pis d'una persona a la que se li van trobar 2,1 quilos de marihuana al seu domicili i diners en efectiu. Posteriorment es va detenir la resta dels integrants de la banda.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

El director assistencial del SAAS destaca que l'hospital s'està quedant petit  "El fred que crema" marxa dels Premis Gaudí sense cap guardó