ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal Web: la programació alternativa d'RTVA

Obrir en una altra finestra

El Palau de Gel ofereix descomptes del 50% al novembre per a la ciutadania del país davant la manca de turistes

www.andorradifusio.ad

A causa de la manca de turistes, el Palau de Gel tracta d'atreure els ciutadans del país amb descomptes de fins al 50% a la pista de gel durant el mes de novembre. I és que els seus responsables saben que els mercats nacional i de proximitat seran els protagonistes de la campanya d'hivern.

Hi ha un preu únic per a adults i infants de 9,5 euros, que representa, aproximadament, un descompte d'un 50% per als adults i d'un 40% per als menors. A més, els menors de 6 anys tenen accés gratuït acompanyats d'un adult.

La directora comercial del Palau de Gel, Meri Pastó, creu que aquest hivern hauran de treballar amb més gent del país i turistes de proximitat. Assegura que com la pista de gel "és l'única del país", volen  "que la gent del país es beneficiï d'aquesta rebaixa".

La iniciativa ha estat ben rebuda per la gent que acostuma a patinar, com és el cas d'unes residents russes que aprofiten el cap de setmana "per passar una bona estona". "Em sento feliç quan patino, em genera moltes emocions positives", diu una d'elles.

Els qui vulguin venir a patinar, han de fer reserva prèvia i és necessari portar, entre altes coses, mascareta i guants.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

3.238.147.211