ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Un Pas de la Casa desert posa les esperances en la vacunació i la relaxació de les restriccions a França

www.andorradifusio.ad

La intensificació de les restriccions a França agreuja la situació dels comerciants del Pas de la Casa. Deixa, segons expliquen els veïns, un panorama desolador i de soledat. Un equip de la redacció s'ha desplaçat fins a la vila encampadana.

El Pas de la Casa ja fa dies que es mostra gairebé desert, amb els carrers pràcticament buits i la majoria de persianes abaixades. Només s’observen alguns ciutadans que viuen a la vila i que constaten que l’ambient és trist i desolador.

Imatges d'un "poble fantasma" que els veïns no havien vist "mai a la vida" i que fa que alguns es plantegin marxar davant les dificultats.

La duresa de la situació econòmica des de fa mesos està generant conseqüències psicològiques importants en la població, ha destacat el doctor Jean Lecassé.

I és precisament arran de les darreres restriccions que ha imposat França que els comerciants han detectat un declivi de la clientela, una situació que no saben quant durarà.

Les esperances es focalitzen en la vacunació i en l’arribada del bon temps, tot i que el pes de la balança rau en com es comporti l’estat francès.

Informa: Laura Cugat
Imatges: Arnau Teixidó

Comparteix:

3.210.184.142