El Pas de la Casa opta pel passaport Covid

www.andorradifusio.ad

El Pas de la Casa aposta pel passaport Covid per treballar amb més aforament i seguretat. El seu principal visitant és francès, acostumat a presentar-lo a tot arreu, i això en facilita l'ús. Molts establiments de la localitat el demanen a l'espera de consensuar una posició comuna.

Amb l'arribada del fred els canons de neu fa dies que fumegen. El 3 de desembre s'espera obrir la temporada d'esquí. Hotelers i restauradors ho tenen tot a punt per a la que esperen que sigui una bona temporada d'hivern. 

Ara per ara les reserves per l'obertura i el pont de la Puríssima són immillorables. "Estem al 90% o una mica més", assegura el gerent de l'hotel Panda, Jeannot Martinho, celebrant la "bona expectativa". "Molta gent vol venir perquè no pot viatjar fora d'Europa", afegeix.

El francès està molt acostumat a presentar el passaport Covid per això es prepara una temporada que passa pel certificat. "Com a França és per llei, pregunten i aquí fem el mateix perquè és la clientela que tenim", explica Martinho.

La mesura també s'ha estès als primers restaurants a l'espera que el sector prengui una posició en comú.  El president de l'associació de comerciants Iniciativa Publicitària, Jean Jacques Carrié, defensa que "és més fàcil demanar el passaport Covid i tenir més tranquil·litats en els interiors".

El Pas de la Casa s'avança al que encara molts empresaris són reticents, ampliar aforament amb seguretat per poder facturar més. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Fernando Montero

Comparteix:

Dos detinguts en el marc d'una operació per desmantellar un punt de venda de marihuana Sant Julià de Lòria demanarà el passaport Covid per accedir al Centre esportiu