Pas enrere d'un MoraBanc sense encert a Badalona (74-59)

El MoraBanc Andorra ha caigut aquest matí a la pista del D

El MoraBanc Andorra ha caigut aquest matí a la pista del Divina Seguros Joventut per un clar 74 a 59. Tornen ha aparèixer els fantasmes fora de casa en un equip andorrà amb manca d'intensitat i d'encert en el llançament.

El MoraBanc Andorra ha trencat avui una ratxa immaculada en el duel amb el Joventut d'ençà que l'equip havia tornat a l'ACB. Els tricolors han començat manant però als primers problemes s'han enfonsat. Només l'aportació de Shermadini mantenia vius els de Joan Peñarroya. De fet, malgrat l'ampli resultat final l'equip ha estat viu fins als últims minuts de partit. El desencert de l'equip des de més enllà de 6,75 ha estat un llast que l'equip ha hagut d'arrossegar al llarg de tot el partit. Malgrat tot, al descans l'Andorra només estava a dos punt al darrere, 36 a 34.

A la represa no ha canviat el panorama. Facilitats en defensa i grans dificultats en atac, amb excessiva "Shermadini dependència". El millor, el resultat, el MoraBanc entrava ben viu al darrer quart. En el darrer parcial fins i tot els tricolors han arribat a empatar el partit, però ha estat justament un triple de Luka Bogdanovic el que ha posat la sentència definitiva a dos minuts del final. L'ex del Morabanc Andorra ho ha celebrat amb ganes. Darrers minuts d'"empanada" per acabar cedint de 15, 74 a 59.

Informa i imatges: Joan López