ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els Pastorets abaixen el teló amb 750 espectadors en les quatre funcions

www.andorradifusio.ad

Aquest dijous s'ha representat la darrera de les quatre funcions dels Pastorets d'aquest any, una versió musical del clàssic de Folch i Torres. 750 persones han vist la proposta teatral tot i tenir l’aforament de l’auditori Claror al 50% per les mesures sanitàries.

Un equip d'RTVA els ha acompanyat en la darrera representació. En l'avantsala de l'escena hi trobem els actors que un a un entren i van deixant la mascareta. Darrere el teló els angelets assagen mentre el cel i l'infern, Lluquet i Rovelló aprofiten per alleugerir tensions. 

Tot i el positiu de la Covid-19 que han tingut entre els membres de l'equip, ara que arriben al final ens expliquen que han passat unes festes en bombolla per evitar al màxim que hi hagués contagis.  "Hem fet bondat perquè si arribem a donar positiu la liem grossa", diu en Pol Martos, que fa el paper del Lluquet. La seva companya d'escena, Míriam Garrote, que encarna un dels àngels, també assegura que han passat el Nadal amb la família més pròxima.

Aquesta és l'última funció que des dels actors a la direcció, amb Cristina Pericas i Núria Montes, valoren molt positivament.  Creuen que el públic ha sortit satisfet en cadascuna de les representacions. I alguna de les actrius assegura que "ho tornaria a repetir 50.000 vegades".

En la darrera funció els Pastorets han tornat a fer el ple. La proposta d'enguany, el musical, es pot recuperar a andorradifusio.ad.

Informa: Rosa Alberch - Agència ANA
Imatge: Aïda Pagès

Comparteix: