Els Pastorets de Sant Julià es reinventen al Prat del Roure

www.andorradifusio.ad

Els Pastorets de Sant Julià de Lòria estrenen funció fora de la parròquia després de l'incendi del centre cultural que va deixar inutilitzat l'auditori Claror. El Prat del Roure s'ha preparat per rebre un musical amb el text adaptat de Folch i Torres i dos mons, el cel i l'infern, representats per dues tribus. 

El relat dels Pastorets explica el periple de dos rabadans, dos ajudants de pastor, Lluquet i Rovelló, que esperant per anar a la missa del gall es queden adormits. Tots dos somien que arriben a Judea on hauran de salvar el nen Jesús de les urpes de l'infern.

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, ha volgut agrair "de tot cor" al comú d'Escaldes-Engordany per cedir l'espai. També ha volgut tenir unes paraules per l'equip tècnic. "Agrair l'equip tècnic dels Pastorets per tota la feina que han fet. Cal dir-ho quan estàvem treballant on els traslladàvem des de la direcció els hi estava bé qualsevol lloc".

Als assistents l'espai consideren que és més gran i se'ls ha fet estrany. La majoria, però, han detallat que els hi agrada. "Com a lauredians es faci on es faci s'ha d'anar a veure cada any".

Amb tot, encara queden tres dies per poder-los veure. Les properes cites són aquest dijous i el 6 i 7 de gener al mateix lloc.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

Trànsit dens fins a mitja tarda a la frontera del riu Runer La gent gran i les persones amb discapacitat demanen que els nous parquímetres siguin accessibles