ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Pau Donés, Macaco, Xavier Simeón o Cristina Llovera comparteixen protagonisme amb infants amb autisme al calendari AUTEA 2019

www.andorradifusio.ad

Personatges populars del món de l´esport i la música i infants amb autisme són els protagonistes del calendari 2019 d'AUTEA. És el tercer any que l'associació tira endavant aquesta iniciativa per recaptar diners.

L'any passat els bombers van compartir les pàgines del calendari AUTEA amb infants amb autisme. Enguany el relleu l'han assumit artistes i esportistes. Cantants com Pau Donés o Macaco, el pilot de motos Xavier Simeón, l´atleta Cristina Llovera, futbolistes internacionals i el seleccionador s´han ofert per participar en aquesta iniciativa. AUTEA ja té decidit a què destinarà els diners que obtingui de la venda. "El fem bàsicament per finançar projectes de formació i conscienciació", explica la presidenta, Inés Martí.

Les fotos que formen part del calendari ja s´han fet. Per als infants que hi han participat ha suposat una experiència enriquidora i carregada d´il·lusió. "És un calendari que compren molts amics, la família... Els fa moltíssima il·lusió, ser els protagonistes amb una persona molt coneguda", asseguren.

Els dos anys anteriors AUTEA ha fet una edició d´un miler d´exemplars del calendari. Enguany aquesta xifra podria augmentar. "Encara estem a temps de poder rebre alguna comanda a correuautea@gmail.com", recorda Martí a les empreses que vulguin tenir una acció solidària. El calendari, amb fotos d'Albert Martín, es posarà a la venda al públic a l´octubre per la Fira d'Andorra la Vella.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

3.231.226.13