El Penya Encarnada deixa sense Copa el FC Santa Coloma

La primera ronda de la Copa Constitució arriba amb sorpreses. La més sonada, la derrota en la tanda de penals del FC Santa Coloma davant el Penya Encarnada. A més, també van passar l'UE Santa Coloma i l'Atlètic Amèrica.

Els colomencs van perdre en la tanda de penals davant el Penya Encarnada. Al final dels 90 minuts el partit va acabar amb empat a 1 i a la pròrroga es van veure dos gols més, un per cada equip. Les errades d'Àlex Sánchez i Miguel López des dels onze metres van condemnar els de Fede Bessone.

El líder, l'UE Santa Coloma, va suar de valent per superar el Carroi, per 3 a 2 Un gol de Faysal Chouaib al temps d'afegit va donar el passi als de Ramón Calderé a quarts de final. Els colomencs, que van començar marcant, van haver de remuntar davant un Carroi molt motivat.

Finalment, el duel d'equips que han ascendit enguany va caure del cantó de l'Atlètic Amèrica. Els de Cristian Lara van guanyar l'Esperança per 2 a 1 amb gols de Marcel Oliva i David Salguero. Roberto López va posar emoció retallant diferències al minut 79, però l'Amèrica va endur-se el triomf.

Ara s'atura la Copa fins al març i torna la lliga el cap de setmana.