ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La Penya Motorista l'Esquirol protagonitza un aplaudiment especial davant de l'hospital

www.andorradifusio.ad

El darrer dia dels aplaudiments ha tingut entre els protagonistes una setantena de membres de la Penya Motorista l'Esquirol, que s'han concentrat davant l'entrada de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell a les 19 hores. L'homenatge ha comptat amb la presència del ministre de Salut, que ha participat com un motorista més.

L'aparcament situat al davant de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell s'ha omplert de motos des de minuts abans de les 19 hores. La convocatòria de la Penya Motorista l'Esquirol ha reunit una setantena de participants.

L'homenatge ha comptat amb un protagonista d'excepció. El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, antic membre de la Penya l'Esquirol, que no ha dubtat a posar-se el casc i pujar a la moto per participar-hi.

Després de la desfilada de les motos ha arribat el moment més emotiu, amb un aplaudiment que s'ha allargat durant alguns minuts, respost pels sanitaris.

L'homenatge s'ha completat amb l'entrega d'un ram de flors a una de les infermeres de l'UCI, membre de la Penya, i el lliurament d'una armilla a Joan Martínez Benazet.

Informa: Joan López
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

18.208.202.194