Perú confirma que investigarà l'empresa que ha realitzat abusos laborals

www.andorradifusio.ad

La CEA ha decidit plantar-se davant aquelles empreses constructores que abusin dels seus treballadors. Diuen que no haurien de poder tornar a treballar a Andorra. El Govern peruà també farà un pas endavant i investigarà l'empresa que va ser sancionada fa uns mesos. 

L'ambaixador del Perú es va reunir fa uns dies amb el responsable de l'associació de residents d'aquest país i li ha assegurat que s'investigarà, i si de cas sancionarà, la societat que va cometre irregularitats.

L'entitat va afirmar, fa poc, que l'empresa tenia la intenció de continuar portant d'obra a Andorra. Amb un nom diferent, això sí. La Confederació Empresarial està d'acord amb el Govern que els qui cometen abusos no han de tornar a treballar al Principat.  També va demanar a l'executiu si hi havia empreses de la CEA que hi estiguessin relacionades.

"Van dir que això ho portaven ells, que eren temes sensibles i no ens podien donar noms ni res. Per tant, estem subjectes al que pugui fer el Departament de Treball en aquest cas".

Gerard Cadena, President de la CEA.

Les irregularitats d'aquesta societat li van comportar una sanció de 30.000 euros.

Informa: Pere Moliné
Locució: Joel Romero

Comparteix:

Progressistes SDP denuncia que Concòrdia els ha vetat L'ONCA celebra els 30 anys al Palau de la Música Catalana