"Pixelkhrôm", una mostra nascuda de "Khrôma"

L’Escola d’art engega un nou projecte artístic

L’Escola d’art engega un nou projecte artístic en col·laboració amb el Museu Carmen Thyssen Andorra, 'Pixelkhrôm'. Una exposició col·lectiva i interactiva creada pels alumnes, basant-se en l’exposició temporal 'Khrôma'.

L’Escola d’art del comú d’Andorra la Vella i el Museu Carmen Thyssen Andorra s’embranquen, per quart any, en un nou projecte artístic i col·laboratiu perquè els alumnes tinguin el seu espai de creació i exposició al museu. 'Pixelkhrôm' planteja una mostra inspirada en l’exposició temporal 'Khrôma. L’univers emocional del color'.

La proposta se centra en l’aspecte lúdic, trencant amb l’obra individual i fent dels treballs de cada alumne part d'un píxel cromàtic global. Els alumnes s’han inspirat en una de les obres de l’exposició temporal amb dues premisses: el format i el dominant d’un color, obert a totes les disciplines artístiques. L’obra global es podrà veure en una doble exposició, fins al 21 de desembre al vestíbul del Centre cultural La Llacuna i, posteriorment, al vestíbul del Museu Carmen Thyssen.

Informa: Redacció

Comparteix:

L'exposició 'Efímer' retrata el no-res entre la destrucció i la construcció d'un edifici Avís groc per precipitacions a partir del migdia