ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La plataforma Andorraquedatacasa ja comença a rebre les primeres aportacions dels ciutadans

www.andorradifusio.ad

La iniciativa de la Universitat d'Andorra 'Andorraquedatacasa' ja comença a rebre material per a la pandèmia i el confinament pel coronavirus.

Els docents vinculats a l'UdA són conscients de la necessitat de les famílies de fer passar d'una manera amena el confinament als infants. La doctoranda del grup de recerca interdisciplinari en educació de l'UdA, Blanca Carrera, explica com s'ha posat en marxa la plataforma "conscients de les dificultats amb les quals es troben les famílies amb fills alhora de passar el confinament".

No hi ha restriccions quant al format, però el contingut ha de tenir relació amb el coronavirus i el confinament. La plataforma Andorraquedatacasa està oberta a tothom, "des de persones confinades fins a professionals que treballen en primera línia".

L'Arnau Solé ha estat un dels primers a fer la seva aportació, una explicació sobre la figura del ministre portaveu del Govern.

Les responsables del projecte inclouran en aquest web tota la informació oficial que es vagi fent pública com ara les rodes de premsa dels ministres i els decrets aprovats.

Informa: Sílvia Mestre
Imatges cedides per la Universitat d'Andorra

Comparteix:

3.231.167.166