La plataforma de funcionaris recull unes 2.000 signatures per a les ILP

www.andorradifusio.ad

La fira és un aparador perquè totes les entitats associatives i empreses comercials es donin a conèixer. També per fer activisme com la plataforma de sindicats de funcionaris que ha recollit prop de 2.000 signatures per a les dues ILP. Però també hi ha Bomosa, grups que volen promoure el diàleg interreligiós i un llarg etcètera.

La plataforma de sindicats de funcionaris ha aconseguit que prop de 2.000 persones hagin signat les dues iniciatives legislatives populars que promouen, la majoria d'andorrans.

Hi ha més gent que signa, entre els nacionals, la iniciativa legislativa que vol promoure responsabilitat política que la que demana el canvi del sistema electoral, explica el president del sindicat que palega el personal de l'administració general (APAAG), Lluís Anguita.

També hi ha entitats que lamenten els problemes per adoptar animals i en els pisos que no accepten mascotes, assegura el responsable de Bomosa, Coral Bonnín.

I els qui volen difondre el diàleg interreligiós com el membre dels Bahaí, Badí Daevi. El seu objectiu és "donar a conèxier la nostra manera d'entendre la vida".

En definitiva, la Fira continua sent el millor lloc per donar-se a conèixer.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Enric Fernàndez

Comparteix:

Encamp calcula enllestir la primera fase de la nova  escola bressol del Pas la propera primavera Lia Sampai guanya el segon concurs de cantautors de La Fada