ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Ple en el concert de Santa Cecília amb la participació de 110 joves músics

www.andorradifusio.ad

El concert de Santa Cecília que ha acollit diumenge l'Auditori Nacional ha comptat amb la participació de 110 joves sumant els de la Jonca i els de les escoles de música del país. La percussió corporal ha protagonitzat la segona part.

Amb el títol "Amb cos i ànima", el concert ha comptat amb dues parts ben diferenciades. Durant la primera, els joves de la Jonca han interpretat peces de grans noms del simfonisme clàssic com Sammartini, Haendel o Haydn per acabar a ritme de mambo. La segona part s'ha dedicat a transmetre amb el cos el ritme de les obres musicals. Santi Serratosa ja avançava abans de la funció el que es podria trobar el públic.

El moment més especial ha estat la pujada a l'escenari de 110 joves, la majoria d'ells provinents de les escoles de música del país i de la Seu d'Urgell.

Des de la direcció també es destaca la peculiaritat musical andorrana, un fet que segons Gumí s'ha de veure com una oportunitat, perquè la combinació poc habitual d'aquests instruments fa que actuacions com aquesta siguin úniques.

Informa: Marc Pérez
Imatge: Desirée Sala

Comparteix:

3.236.74.69