ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Podem Andorra neix amb la voluntat d'adaptar el model de la formació espanyola

www.andorradifusio.ad

La glorieta de la plaça del Poble, d'Andorra la Vella, va acollir la presentació de Podem Andorra. Es tracta d'un nou moviment social vinculat al partit polític espanyol Podemos, amb el qual afirma compartir la filosofia de transformació social de la societat. En les properes assemblees es decidirà si es transforma en partit polític i si es presenta a les eleccions.

La primera presentació de Podem Andorra va reunir representants d'AD800, amb el qual el nou grup diu que no vol competir, i del Sindicat Andorrà de Treballadors. Podem Andorra assegura que vol adaptar el model assembleari i la filosofia de regeneració política i social del seu homòleg espanyol. Però, a diferència del partit polític liderat per Pablo Iglesias, els seus impulsors afirmen que no són ni de dretes ni d'esquerres. Joan Seguí n'és un d'ells i assegura que volen crear "un moviment popular i social, perquè les necessitats del poble no passen per ser de dretes o d'esquerres".

Serà en properes trobades quan decideixin quines són les accions reivindicatives que volen dur a terme i si es constitueixen en un moviment polític que es presenti a les eleccions.

Informa: Pere Moliné     Imatge: Albert Refart

Comparteix: