La polèmica de Grífols no aconsegueix tombar la coalició de Demòcrates

www.andorradifusio.ad

ACO+Demòcrates+Liberals s'ha endut la victòria a Ordino. Després d'un frec a frec inicial amb PS+Per Ordino en l'escrutini ha acabat decantant la balança al seu favor.

La nit ha arrencat emocionant a Ordino, on la coalició d'Acció Comunal d'Ordino+Demòcrates+Liberals i PS+Per Ordino mantenien diferències mínimes. Però a meitat d'escrutini la tendència ja donava guanyadors el primers. Finalment el triomf ha estat amb 585 vots, 57 més. Així doncs, les dues conselleres generals seran Berna Coma i Sandra Codina. 

"El tema del laboratori de recerca en immunologia ha sigut una cosa que ha costat molt a Ordino. Nosaltres ho hem explicat, hem passat el missatge i finalment ens han donat per guanyadors", ha explicat Berna Coma, candidata electa d'ACO+Demòcrates+Liberals.

Des de PS+Per Ordino han lamentat no haver assolit l'objectiu. Així ho ha explicat Jean Michel Armengol, candidat de PS+Per Ordino: "Els tres candidats que hi havien, jo crec, que si hi haguessin hagut dues llistes haguéssim pogut obtenir la primera posició a Ordino. Aquesta tercera candidatura ens ha fet mal i ens ha fet perdre". 

La tercera llista en discòrdia, la d'Andorra Endavant, ha quedat lluny amb 235 vots. "Era molt difícil competir amb els dos partits que hi havia, perquè porten molts anys d'experiència i molt de temps treballant. Nosaltres estem molt agraïts amb el resultat, i dels vots que hem pogut aconseguir", ha detallat Jordina Bringué, candidata d'Andorra Endavant.

La formació més votada a la parròquia pel que fa a la llista nacional ha estat Demòcrates amb 415 vots. La participació ha arribat al 76,24%, un 1,63% menys que el 2019. 

Informa: Redacció

Comparteix:

Units per al Progrés+Demòcrates+Independents s'imposa a Encamp amb el 53% dels vots Concòrdia aconsegueix els vots lauredians en la batalla més incerta