La policia continua investigant la mort d'una jove per una allau a Grandvalira

www.andorradifusio.ad

Passen les hores i es fan públics més detalls sobre la mort de la noia que va patir una parada cardíaca després de quedar atrapada en una allau en una pista tancada al sector de Soldeu, a Grandvalira, una imprudència que li va costar la vida. Avui se li ha practicat l´autòpsia i demà és previst que traslladin el cos a Barcelona, on serà incinerada. D´altra banda, l´estació ha suspès tots els actes del desè aniversari que hi havia previstos.

Amb llum de dia, avui el grup de muntanya de la unitat especial d´intervenció de la policia ha tornat al lloc on ahir una noia de 27 anys i natural de Barcelona va perdre la vida després de quedar enterrada en una allau.

Els fets van tenir lloc a la pista Cabirol, una pista negra que avui continuava tancada per perill de congestes. El comunicat de la policia afegeix que amb el seu pas hauria originat l´allau que la va sepultar.

L´accident es va produir entre les dues i les tres de la tarda i els seus amics donarien l´avís gairebé al tancament de pistes.

Segons un comunicat de l´estació, els joves expliquen  que després de saltar la xarxa d'una pista tancada, amb una companya, s'havien vist sorpresos per una esllavissada i que, després de buscar-la pels seus mitjans una bona estona sense èxit, van comunicar-ne la desaparició.

La localització es va fer en deu minuts. La van trobar greument ferida i, tot i l´esforç dels serveis mèdics i el trasllat amb helicòpter medicalitzat a l´hospital Nostra Senyora de Meritxell, no es va poder fer res per salvar-li la vida.

Informa: Rosa Alberch    Imatge: Albert Refart

Comparteix:

La víctima de l'allau s'havia saltat un cordó de seguretat Les actuacions d'ofici de la fiscalia