ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El pont tibetà de Canillo supera les expectatives de visitants

www.andorradifusio.ad

El pont tibetà de Canillo ha superat les previsions de 76.000 visitants en el primer mig any de vida. A hores d'ara, de fet, el cònsol major garanteix que se superarà aquesta xifra.

El mes de juny, quan es va inaugurar, s'esperava que amb el temps es convertís en una de les principals atraccions turístiques de la parròquia i el temps ho ha confirmat. En espera de tancar el recompte final, des del Comú ja han confirmat que se superaran àmpliament els 76.000 visitants previstos per als sis primers mesos de funcionament. Així ho explicava el cònsol major de la parròquia, Francesc Camp: "Esperàvem en els sis mesos de funcionament, del juny al novembre, d'arribar als 76.000 visitants només amb el pont tibetà, no el mirador. I a finals del mes de novembre superarem aquesta xifra."

Durant el mes d'agost es va registrar l'afluència més important, amb molts dies en què s'exhaurien les 1.300 entrades de topall determinat pel Comú. Ara, en plena temporada de tardor, es registren entre 200 i 400 visitants diaris.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Sergi Linares - Arxiu RTVA

Comparteix: