Possible sanció a la FAF per les bengales dels aficionats romanesos

La selecció va perdre en el debut al Preeuropeu contra Romania, per 0 a 2. Andorra va jugar bona part de la segona meitat condicionada per l'expulsió de Marc Rebés. Més enllà del futbol, el miler de seguidors romanesos desplaçats al Nacional van introduir bengales al camp i caldrà veure si la UEFA aplica algun tipus de sanció.

Derrota clara de la selecció davant Romania, per 0 a 2, amb gols de Denis Man al minut 34 i Alibec quatre minuts després de la represa. L'expulsió de Marc Rebés al minut 61 per doble groga va acabar de condicionar un partit on els tricolors amb prou feines van inquietar la porteria romanesa.

L'altra nota destacada va ser la presència de més d'un miler d'aficionats romanesos que van introduir bengales al camp. Tot va quedar en una anècdota, però caldrà veure les sancions de la UEFA, ja que està prohibit entrar elements pirotècnics a l'estadi.

Respecte al partit, el seleccionador Koldo Álvarez de Eulate explica que no van estar gaire hàbils en defensa. "Crec que no han estat prou bé i fins com hem estat altres dies en la defensa de l'àrea". Considera que altres vegades han estat més rigorosos en les marques i "fent que no poguessin rematar tranquil·lament i això al final ho acabes pagant".

Per la seva banda, Àlex Martínez lamenta que l'expulsió els ha condicionat. "Abans de quedar-nos amb un home menys estàvem fent un bon treball de pressions i després de quedar-nos amb un menys donem per perduda la pilota i intentem posar-nos darrere i aguantar el que puguem".

De cara al partit de dimarts al vespre a Kosovo surt de la llista Marc Rebés i hi entra Luis Blanco.

Imatges: Baltasar Borra