El Premi Lauredià allarga inscripcions per ampliar els participants del concurs del 4 de juny

www.andorradifusio.ad

La setmana vinent Sant Julià de Lòria acull la tercera edició de la Diada de l'acordió, que torna amb concerts al carrer, un taller de l'instrument aplicat al jazz i concerts, que culminarà diumenge amb el lliurament del Premi Lauredià.

Del 2 al 4 de juny Sant Julià es rendeix a l'acordió. Encara hi ha temps per apuntar-se al concurs del Premi Lauredià de diumenge. El canvi de dates de juliol a juny ha reduït a la meitat les inscripcions.

L'organitzadora del Premi Lauredià i la Diada Acordió, Roser Palomero, ha afirmat que ho fan perquè esperen "arribar a un número discret com els vint de l'any passat". Tot i així, no ha descartat "buscar l'alternativa de fer una categoria única amb els que s'hagin apuntat".

Un dels grans atractius serà l'orquestra italiana de 26 acordions Fisorchestra Marchigiana. La tercera edició comptarà amb l'acordionista Javier López Jaso, que obrirà i tancarà l'esdeveniment. També dissabte impartirà un taller d'iniciació de l'acordió aplicat al jazz a la Casa Comuna, a més de les actuacions al carrer.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Andreij Cristancho 

Comparteix: