ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Preocupació per l'augment dels accidents a les carreteres

www.andorradifusio.ad

La sinistralitat ha pujat el 2017 ja que es van produir 4 morts en accidents de trànsit, xifra que contrasta amb el 2016, quan no n'hi va haver cap. Així consta en la sisena edició de l'informe de mobilitat de l'Automòbil Club Andorra, que també constata l'augment de l'ús dels vehicles elèctrics.

La dada que més preocupa a l'Automòbil Club és l'augment de la sinistralitat en les carreteres i que s'hagi passat de cap mort al 2016 a quatre morts al 2017 i tots per accident de moto.

La institució creu que s'han de prendre mesures perquè no torni a passar. "Han estat tots quatre amb motocicletes i en circumstàncies molt diferents els uns dels altres. No hi ha una relació directa, un punt negre a les carreteres o una relació fixa entre tots aquests accidents, sinó que han estat molt variats i tenim el ferm convenciment de fer un pla de seguretat per posar-hi remei", ha manifestat el president de l'entitat, Enric Pujal.

També lamenta que encara no s'hagin homogeneïtzat els passos de vianants. Explica que "pràcticament són tots diferents" i " ha augmentat la sinistralitat" també en aquests punts.

Entre els aspectes positius, l'ACA destaca que Andorra és el segon país del món amb un percentatge més gran de vehicles elèctrics.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix: