ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El pressupost de la cursa Otso Travessa d'Encamp genera conflicte a la sessió del consell de comú

www.andorradifusio.ad

Un dels punts conflictius de la sessió del consell del comú d'Encamp ha estat l'aprovació del pressupost per l'Otso Travessa d'Encamp. 

S'ha posat en dubte la gestió, ja que la minoria considera que s'ha tirat pel dret i no s'ha preferit esperar a aprovar-lo per al 2023. Així ho explicava el conseller de PS+Independents, David Ríos. "Nosaltres el que considerem escandalós és de la manera com s'ha procedit, és a dir, amb un informe desfavorable d'intervenció, en el qual és demana tota una sèrie d'informació, de justificants de l'edició anterior i també es demana que s'esperi al pressupost del 2023".  La consellera d'agrupament encampadà, Esther Vidal també es queixava dels errors en el traçat de la cursa. "Són 80.000 euros, un import molt elevat que s'ha de controla. Com és que els tracks de les travesses no estaven disponibles el dia abans de la cursa".

La cònsol major d'Encamp, Laura Mas, s'ha defensat dient que la minoria encampadana solament posa bloquejos a esdeveniments que donen vida a la parròquia. "No entenem que vulguin sempre posar pals a les rodes a uns esdeveniments esportius que ha quedat clarrísim que funcionen, que donen vida i riquesa a la parròquia."

Informa: Roser Puigbò 
Imatges: David Moreno 

Comparteix: