Primer podi del pilot resident Joan Mir a MotoGP

El pilot resident Joan Mir ha aconseguit el seu primer podi a Mot

El pilot resident Joan Mir ha aconseguit el seu primer podi a MotoGP al gran premi d'Àustria.

Mir ha quallat una gran actuació amb un avançament al tram final que li ha valgut la segona posició.

La cursa d'aquest diumenge ha tingut de tot. Emoció, intensitat i accidents que no han acabat en tragèdia de miracle. En aquest escenari, Mir ha aconseguit una segona posició, en el seu primer podi a Moto GP.

Qui també ha tingut sort, tot i haver acabat 10è és Maverick Viñales. El resident va veure com de miracle la moto de Morbidelli no impactava en ell i Valentino Rossi, després d'un accident entre Morbidelli i Zarco.

Per la seva banda, el també resident Jorge Martín s'ha endut la victòria en Moto 2. Un accident ha obligat a suspendre la cursa i s'ha reprès novament amb un format de 13 voltes, on s'ha imposat Martín.

Imatge: Arxiu RTVA