ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Primer vol entre Madrid i l'aeroport Andorra-la Seu

www.andorradifusio.ad

La línia aèria entre l'aeroport Adolfo Suárez Madrid Barajas i el d'Andorra-la Seu ja és realitat. Aquest divendres al migdia s'han recuperat els vols regulars després de 37 anys. El primer vol regular s'ha saldat amb la totalitat de bitllets venuts i amb puntualitat. Autoritats, empresaris i estudiants conformaven el gros dels passatgers. El vol, d'una hora i 20 minuts de durada, s'ha desenvolupat amb normalitat i en menys temps del previst.

Aquest divendres la T4 de l'aeroport Adolfo Suárez Barajas lluïa diferent. S'inaugurava una nova ruta, amb protagonisme andorrà, que aproparà el país a un ampli ventall de connexions internacionals, en total 81, amb escala a Madrid.

Aquest primer vol ha exhaurit els bitllets disponibles, com també el de tornada, i a banda d'autoritats, hi viatjaven turistes, així com estudiants andorrans que resideixen a la capital espanyola. 

Air Nostrum exhibeix la puntualitat com un dels seus punts forts i era imprescindible complir en l'estrena. L'embarcament s'ha fet amb celeritat i els passatgers han gaudit de l'hora i 20 minuts que ha durat el recorregut.

De fet, l'ATR 72 ha tocat terra a l'Alt Urgell amb 20 minuts d'avançament sobre l'horari previst, i donat que era un dia assenyalat la rebuda també requeria quelcom especial.

37 anys després l'aeroport d'Andorra-la Seu torna a tenir activitat de vols comercials. El d'aquest divendres ha estat el primer de molts que es desenvoluparan a partir de ara, sobretot a la temporada d'hivern. 

Els bitllets es poden adquirir a la pàgina web de la companyia per un preu mínim de 59€. Fins ara ja s'han aconseguit més d'un 40% de reserves en les pròximes setmanes, una fita històrica tenint en compte la situació actual. Pel que fa a la regularitat del trajecte, fins acabar l'any hi haurà vol dijous i diumenge i a partir del 2022, seran divendres i diumenge.

Tres quarts d'hora més tard que arribés l'avió procedent de Madrid, ja hi havia passatgers preparats per enlairar-se en un altre viatge, en sentit contrari, Andorra-Madrid. 51 places eren les que s'havien posat a la venda i totes estaven ocupades. 

Una jornada històrica que no ha pogut acabar sense la fotografia de família, amb el cap de Govern, acompanyat de la resta d'autoritats.

Informa: Anna Mata/Joan A. Sarmiento
Imatges: Albert Refart/Sergi Linares

Comparteix: